Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SlideshowPluginWidget has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.aresrotterdam.nl/wp-content/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/classes/SlideshowPluginWidget.php on line 8
Stagiaire gezocht – Van de ridder makelaars – Ares Rotterdam

Stagiaire gezocht – Van de ridder makelaars

441_logogroot

Ben jij in de eindfase van je studie of net afgestudeerd? Wij zoeken een toekomstige vastgoed-topper als aanvulling op ons team.

Klantgerichtheid, professionaliteit, oplossingsgerichtheid, integriteit en teamwork zijn typerend voor onze manier van werken. Wij geloven in het geven van verantwoordelijkheden zodat je echt veel leert en door kunt groeien. Onder leiding van een ervaren woningmakelaar ontwikkel je jezelf in dit boeiende vak. Je komt terecht bij een ondernemend kantoor. Je voelt je vast als een vis in het water in deze dynamische omgeving. Wij zijn met twee vestigingen in de regio actief. Een vestiging in Broek op Langedijk en Alkmaar waar je afwisselend werkzaam zult zijn. Van de Ridder Makelaars heeft sinds 1973 een uitstekende naam opgebouwd in de regionale woningmarkt. Onze kantoren werken uitsluitend met gecertificeerde makelaars in een enthousiast en gemotiveerd team met veel ervaring. Wij zijn een makelaar die de markt en de mensen kent en daardoor snel op alle situaties kan inspelen.

Van de Ridder Makelaars is hét kantoor voor: verkoop-, aankoopbegeleiding en taxatie van woningen, appartementen, bouwgrond en nieuwbouw.
Dus; wil jij graag de spil van de organisatie zijn die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel? Ben je ambitieus en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een parttime functie (ca. 24-32 uur). Tijdens tentamenperiodes kan er minder gewerkt worden en in vakantieperiodes meer. Dit kan na jouw studie worden uitgebouwd naar fulltime. Uitbreiding van de werkzaamheden en doorgroeien tot makelaar behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wij zoeken een student met:
– een (relevante) (bijna) afgeronde HBO of academische opleiding;
– – grote affiniteit met vastgoed;
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden;
– een positieve instelling, sociaal en communicatief vaardig;
– die er geen probleem mee heeft op zaterdag te werken;
– een rijbewijs B;
– een woonplaats in de regio waarin hij/zij werkzaam zal zijn.

De werkzaamheden omvatten o.a.:
-Je bent aanspreekpunt van onze klanten, via e-mail, telefoon en op kantoor;
-Planning afspraken en overzicht bewaren;
-Je stelt koopovereenkomsten op;
-Af en toe begeleid je een bezichtiging;
-Je plaatst te koop borden;
-Je organiseert Open Huizen dagen (en bent hierbij aanwezig);
-Je zet woningen te koop met behulp van Realworks en Funda;
-Krijgt inzage in de dagelijkse werkzaamheden van onze makelaars en de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij in verkoop name’s, taxatie’s etc.
Kortom; een afwisselende en uitdagende functie waar je veel kunt leren en ervaring op kunt doen.

Wij bieden:
– een afstudeerstage bij een gerenommeerd makelaarskantoor;
– een professionele prettige werkomgeving in een dynamisch team;
– een aantrekkelijke stagevergoeding.

Kom jij op korte termijn ons team versterken? Graag ontvangen wij dan jouw motivatiebrief en CV per email. Deze email kan gericht worden aan Mariska van de Ridder; m.vanderidder@riddermakelaars.nl