Commissies

Activiteitencommissie (AC)

Als lid van de AC vragen wij van jou om een flexibele inzet en een goede intrinsieke motivatie voor de opleiding en borrels. Dit wil je doen omdat je het leuk vindt en niet kan wachten op onze volgende borrel of een groot ARES feest (denk aan nieuwjaarsgala, uitje naar de Van Nelle-fabriek of een prachtige borrel in een oude stamkroeg!). Als lid van deze commissie ben jij het schakelpunt tussen de leden van het bestuur (voornamelijk Christiaan van  Interne betrekkingen) en de bedrijven die onze volgende activiteiten gaan hosten. 

Wat heb je hier voor nodig? Niet veel! Je bent communicatief vaardig, je hebt verstand van gezelligheid en weet precies wat studenten willen. 

En wat vragen wij van jou? Ook niet veel! We komen wekelijks even samen om de stand van zaken en jouw/jullie ideeën te bespreken, te kijken naar de financiële haalbaarheid en het communiceren van jouw/jullie idee naar de studenten.  

Wat wij precies van je nodig hebben is het volgende: 

  • Student Vastgoed en Makelaardij;
  • Gezellige student;
  • Autonomie; 
  • Zo’n 2-4 uur per 2 weken 

Lijkt het je leuk om onze commissie te worden? Meld je dan aan door je voor-, achternaam en studentnummer te sturen naar secretaris@aresrotterdam.nl. Wij nemen dan contact met jou op over je sollicitatie op deze leuke functie. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen