Welkom bij ARES Rotterdam!

Welkom op de nieuwe website van ARES Rotterdam. Op deze website vind je alle informatie over de mooiste vastgoed studievereniging van Rotterdam. Neem een kijkje bij onze sponsoren, solliciteer op vacatures via onze vacaturebank of check het eerstvolgende evenement van ARES. Ben je nog geen lid? Twijfel niet! Wij ontvangen jou met open armen en nemen je graag mee op onze geweldige reis door de branche.

Flyer_VVA_1.png
Word Vriend van ARES

Ben jij er bij?

Geen aanstaande evenementen

Onze speerpunten

Netwerken

ARES neemt je mee in de wereld van diverse vastgoedpartijen. Hierbij kan je denken aan beleggers, woningcorporaties en vastgoed managers. Zo krijg jij een beter beeld van deze beroepen. Aan de hand van een bedrijvenbeurs krijg jij de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen in de bruisende vastgoedwereld! 

Projectbezoek

Een beetje bij de tijd blijven hoort erbij. Door regelmatig projecten te bezoeken en interessante sprekers uit te nodigen blijf jij op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen in de (Rotterdamse) vastgoedmarkt. Wie weet schud jij hier de juiste hand.


Internationaal

Internationaal vastgoed is divers en super interessant! Er worden reizen binnen Nederland en in Europa aangeboden om de steden en het vastgoed te leren kennen. Uiteraard is er binnen deze reizen ook ruimte voor praktijkgericht horecavastgoed onderzoek.


Gezelligheid

Nu de maatregelen het toelaten, wordt er maandelijks een borrel georganiseerd op een vaste locatie met voordelen voor de ARES-leden. Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd. ARES bied mooie en gezellige momenten om verbonden te worden met je medestudenten en je netwerk een boost te geven!

Onze partners

2.png
Ontwerp_zonder_titel_1.png
Logo_Level_BV.png
logo_RGB_2_2.png
thorbecke-sRGB-360x75.png
3.png