Bedrijfsprofielen

Dynamis is een gevestigde naam in de vastgoedwereld. De kans is groot dat jij of je ouders wel eens met Dynamis te maken hebben gehad. Bijvoorbeeld bij de verkoop van je huis, het opmaken van een taxatierapport of de ver/aankoop van een bedrijfspand.

Meer informatie


Level richt zich op de vakgebieden WOZ, Waarderen, Gegevensbeheer en Belastingen. Landelijk voeren wij projecten uit en bieden we de juiste oplossing bij tijdelijke ondersteuningsvragen. Dit doen we landelijk voor gemeenten en belastingsamenwerkingen. Daarnaast ontwikkelen we in eigen beheer een waarderings- en belastingapplicatie, genaamd LEVEL. Welkom bij Level!

Meer informatie


Werken voor verschillende overheidsorganisaties tegelijk én deel uitmaken van een ijzersterk team van vastgoedprofessionals. Samen met het hechte Team Metafoor gaan wij voor kwaliteit en helpen wij onze opdrachtgevers verder. Uitdagend en afwisselend werk, waarbij de werk/privé balans hoog in het vaandel staat. Jij blij = Wij blij.

Meer informatie


Afgestudeerd. En nu? Aan de slag bij een organisatie waar je echt iets teweeg brengt in de wereld. Via een traineeship van Skyscrapers start je supersnel bij een gemeente, woningcorporatie of andere overheidsinstelling in de Randstad.

Meer informatie


Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, juridische zaken en applicaties.

Meer informatie