Level Software & Consultancy

Contact

Level Software & Consultancy
Koningsschot 45C
3905 PR Veenendaal
Nederland

+31 85 023 06 26

info@welkombijlevel.nl

welkombijlevel.nl/

Level Software & Consultancy

Level Software & Consultancy

Jij daar, Welkom bij Level!

Met je diploma op zak wil je nu écht aan de slag. Je wilt een leuke baan, in je werk van invloed zijn, het verschil maken en je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk door ontwikkelen.

Dan ben je bij Level aan het goede adres.

“Welkom bij Level” betekent namelijk gezamenlijk bespreken wat jouw ambities zijn, op welke wijze we deze inpassen in onze doelstellingen en deze dan waarmaken.

Level richt zich op de vakgebieden WOZ, Waarderen, Gegevensbeheer en Belastingen. Wij bieden de juiste (tijdelijke) oplossing voor de gerichte (tijdelijke) vraag van gemeenten en belastingsamenwerkingen. Daarnaast voeren wij projecten uit voor gemeenten en belastingsamenwerkingen en ontwikkelen we in eigen beheer een waarderings- en belastingapplicatie, genaamd LEVEL. Deze werkzaamheden voeren wij landelijk uit.

Zoek jij bijvoorbeeld een functie als taxateur, waarde-analist, gegevensbeheerder, medewerker belastingen of projectleider, dan komen wij graag met jou in contact.

Wij bieden jou de ruimte om je te ontwikkelen. In de praktijk met uitdagende opdrachten op WOZ- en belastinggebied. Intern bij Level in de projecten en/of extern bij onze opdrachtgevers.

Samen starten we jouw persoonlijk opleidingsplan met de theoretische - en praktische groei, waarbij jouw directe collega’s je begeleiden. Jij staat centraal.

Welkom bij Level. Tot snel!