Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/public/sites/www.aresrotterdam.nl/wp-includes/functions.php on line 5831
16 augustus, 2013

Lid worden van ARES Rotterdam!

ARES Rotterdam is dé studievereniging van de opleiding Vastgoed en Makelaardij op de Hogeschool Rotterdam. Voor studiereizen, verschillende excursies en korting op de borrels is een lidmaatschap verplicht.

Je kan altijd lid worden. Je lidmaatschap is wel per schooljaar en loopt, ongeacht moment van inschrijving, af na het verstrijken van het collegejaar waarin je lid wordt. Het lidmaatschap kost je €20,- (voor ouderejaars is dit €15,-) en heb je zo weer terugverdiend door de kortingen die jij als lid van de vereniging krijgt. Kortingen ontvang je bijvoorbeeld door deel te nemen aan excursies, reizen, themadagen of in de vorm van een gratis drankje op onze borrels.

Als je jezelf inschrijft via het onderstaande formulier ontvang je van ons direct een mail met daarin de bevestiging en de details voor verdere afhandeling.

Via het onderstaande formulier kan je je inschrijven bij ARES Rotterdam.    Denk jij een stap voorruit? Fijn.
    Je kan het lidmaatschap dan gelijk overmaken naar het rekeningnummer van ARES.
    €20,- (eerstejaars) of €15,- (ouderejaars) naar rekening: NL78 INGB 0002 4921 95 op naam van: VERENIGING ARES